Het profiel

Een juiste balans in de belangen van alle betrokkenen

De basisfilosofie van PLC-Partners in Leisure is gebaseerd op ruim 35 jaar ervaring van de initiatiefnemer Theo H.J. Benschop.  PLC-Partners in Leisure ondersteunt en adviseert ondernemingen en belanghebbenden die in de Leisure-markt actief zijn. Wij doen dit vanuit de volgende overtuiging:
 
De continu├»teit van een gezond bedrijf  is alleen verzekerd wanneer er een juiste balans is in de belangen van de gast, aandeelhouders, financiers, directie, medewerkers en de omgeving.
Alleen dan ervaart een ieder .....Pleasure in Leisure...waar de afkorting van PLC, Pleasure in Leisure Concultancy , officieel ook voor staat.
 

Een kwaliteitspartner

In al haar projecten en bestuurlijke taken ervaart PLC-Partners in Leisure te vaak dat er een gebrek is aan deze balans. De juiste afwegingen worden (onbewust) niet gemaakt. Onze missie is het bouwen aan het imago van PLC-Partners in Leisure als zijnde een kwaliteitspartner voor bestaande en nieuwe leisure-ondernemingen. Dit zowel voor de directies van exploitatiemaatschappijen als ook voor de aandeelhouders en/of externe financiers.