Alle UWV vakantieparken verkocht.

UWV-vakantiewoningen-AmelandDe Raad van Bestuur van het UWV en het Bestuur van de Stichting Recreatiefonds Centrale Werkgevers Risicobank (CWRB) hebben besloten hun vakantieparken te verkopen. Voor het UWV gaat het om de Nederlandse parken op Texel, Ameland en in Renesse. Voor CWRB gaat het om de parken in Winterberg, Hochsauerland, Duitsland en Michelau, nabij Diekirch, Luxemburg. Het betreft in totaal 39 woningen. De directie van het Facilitair Bedrijf van het UWV is op verzoek van de Raad van Bestuur belast met de realisatie van deze verkoop. De directie van het Facilitair Bedrijf is in deze een samenwerking aangegaan met PLC Partner in Leisure, welke in de persoon van de heer Th.H.J. Benschop namens het UWV en CWRB het verkoopproces heeft gecoördineerd en uitgevoerd. De notariële ondersteuning en activiteiten zijn verzorgd door Notariskantoor De Brauw Blackstone Westbroek N.V. te Amsterdam.

De 5 locaties zijn aan 5 verschillende marktpartijen verkocht en zullen m.u.v. de locatie Michelau in Luxemburg ook door de nieuwe eigenaren als recreatief verblijfsaccommodatie in het commercieel recreatief verhuur blijven. De doelstelling die de Directie van het Faciltair Bedrijf voor ogen had is volledig gerealiseerd. Zowel qua uiteindelijke opbrengst alsook qua uitvoeringstermijn.

Voor meer informatie mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

Hotel De Lindeboom op Texel breidt uit

 Hotel De Lindeboom....een begrip op Texel. Een rijke historie, een vleugje nostalgie en veel comfort.
De Lindeboom is een driesterrenhotel in hartje Den Burg, waar gastvrijheid een lange traditie kent. Al bijna 120 Texelse Gastvrijheid. De eerste gasten werden er al in 1897 ontvangen. Op dit moment wordt het gezellige kleinschalige hotel uitgebreid met 25 kamers. Vanaf mei 2016 worden deze mooie eigentijdse kamers in gebruik genomen, zodat aan de stijgende vraag kan worden voldaan. PLC Partners in Leisure heeft in deze het financieringstraject bemiddeld en verzorgd. Zie www.lindeboomtexel.nl

 

 

Vakantiepark Giethoorn is geopend


artist impression giethoornNa jarenlange voorbereidingen is Vakantiepark Giethoorn een feit. Een ontwikkeling van de Salland Investment Groep op een unieke locatie in het centrum van Giethoorn. Aan de –autovrije- Dorpsgracht en aan de oever van het meer De Bovenwijde. Uiterst comfortabele waterlodges met een eigen sloep waarmee u de prachtige omgeving van Giethoorn – het Venetië van het Noorden – kunt verkennen. Zie: www.vakantieparkgiethoorn.nl
 
Fase één met 57 eenheden is volledig gerealiseerd en in exploitatie genomen. Geweldig enthousiate reacties van de gasten en prima verhuurresultaten. In fase 2 zullen de resterende 27 eenheden geplaatst worden. De waterlodges worden in 6 verschillende types aangeboden. 
De waterlodges worden verkocht aan particuliere beleggers. Heerlijk genieten en ook nog eens een mooi - gegarandeerd- rendement. Een mooie combinatie. 
 
De exploitatie wordt uitgevoerd door de familie Van Hoorn, die ook de exploitaties verzorgen van Villapark De Weerribben en Waterpark Belterwiede. 
Voor meer informatie en vragen, mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..