Alle UWV vakantieparken verkocht.

UWV-vakantiewoningen-AmelandDe Raad van Bestuur van het UWV en het Bestuur van de Stichting Recreatiefonds Centrale Werkgevers Risicobank (CWRB) hebben besloten hun vakantieparken te verkopen. Voor het UWV gaat het om de Nederlandse parken op Texel, Ameland en in Renesse. Voor CWRB gaat het om de parken in Winterberg, Hochsauerland, Duitsland en Michelau, nabij Diekirch, Luxemburg. Het betreft in totaal 39 woningen. De directie van het Facilitair Bedrijf van het UWV is op verzoek van de Raad van Bestuur belast met de realisatie van deze verkoop. De directie van het Facilitair Bedrijf is in deze een samenwerking aangegaan met PLC Partner in Leisure, welke in de persoon van de heer Th.H.J. Benschop namens het UWV en CWRB het verkoopproces heeft gecoördineerd en uitgevoerd. De notariële ondersteuning en activiteiten zijn verzorgd door Notariskantoor De Brauw Blackstone Westbroek N.V. te Amsterdam.

De 5 locaties zijn aan 5 verschillende marktpartijen verkocht en zullen m.u.v. de locatie Michelau in Luxemburg ook door de nieuwe eigenaren als recreatief verblijfsaccommodatie in het commercieel recreatief verhuur blijven. De doelstelling die de Directie van het Faciltair Bedrijf voor ogen had is volledig gerealiseerd. Zowel qua uiteindelijke opbrengst alsook qua uitvoeringstermijn.

Voor meer informatie mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,