Vakantiepark Giethoorn is geopend


artist impression giethoornNa jarenlange voorbereidingen is Vakantiepark Giethoorn een feit. Een ontwikkeling van de Salland Investment Groep op een unieke locatie in het centrum van Giethoorn. Aan de –autovrije- Dorpsgracht en aan de oever van het meer De Bovenwijde. Uiterst comfortabele waterlodges met een eigen sloep waarmee u de prachtige omgeving van Giethoorn – het Venetië van het Noorden – kunt verkennen. Zie: www.vakantieparkgiethoorn.nl
 
Fase één met 57 eenheden is volledig gerealiseerd en in exploitatie genomen. Geweldig enthousiate reacties van de gasten en prima verhuurresultaten. In fase 2 zullen de resterende 27 eenheden geplaatst worden. De waterlodges worden in 6 verschillende types aangeboden. 
De waterlodges worden verkocht aan particuliere beleggers. Heerlijk genieten en ook nog eens een mooi - gegarandeerd- rendement. Een mooie combinatie. 
 
De exploitatie wordt uitgevoerd door de familie Van Hoorn, die ook de exploitaties verzorgen van Villapark De Weerribben en Waterpark Belterwiede. 
Voor meer informatie en vragen, mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..